מתכון לאנטריקוט בגריל


מתכון לאנטריקוט בגריל

רכיבים:

נתח אנטריקוט במשקל של 1.5 קג

2 כפות חרדל דיג׳ון

כפית פלפלת צבעונית גרוסה

חצי כוס יין לבן

כפית מלח גס

ענף רוזמרין

כפית גרגירי כוסברה


אופן ההכנה: 

למרוח את האנטריקוט טוב מכל צידיו בכל חומרי הטעם הרשומים מעלה

לחמם מחבת עם מעט שמן זית ולצרוב את הגוש מכל צידיו.

 

להעביר לתבנית ולצלות בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות

 

מומלץ להשתמש במד טמפרטורה ולהגיע לטמפרטורה של 63 מעלות פנימית