מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
הכנת הפרגיות:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל רכיבי התיבול עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפרגיות ומצפים אותן היטב במשרה. מניחים להשרייה למשך שעה לפחות במקום מוצל בטמפרטורת החדר - חשוב שהפרגיות ייצלו כשהן לא קרות.
הכנת הבשרים:
2. מורחים את כל נתחי הבשר בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים להשרייה למשך שעה לפחות במקום מוצל בטמפרטורת החדר - חשוב שהם ייצלו כשהם לא קרים.
3. לאחר שהמנגל דולק וחם, מסדרים עליו את הבשרים והפרגיות. את הבשרים צולים למידת עשייה "וול" שאהובה על כולם. איך יודעים מתי להפוך את הסטייקים? ברגע שהם מתחילים "להזיע" ולהגיר נוזלים מלמעלה, הופכים אותם להשחמה יפה גם מהצד השני.לעומתם, את הפרגיות צולים למידת עשייה "וול דאן" במשך 3-5 דקות מכל צד (תלוי בחום האש ועובי הנתח).