מתכוני וידיאו

אוראל בראל ודור אסרף ילמדו אתכם לעשות "על האש" שיפיל לכולם את הלסת בחג ובחול המועד - וזה ממש לא מסובך. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פרגיות וסטייקים מדהימים עם הנתחים המצוינים של 'וול דאן'

  • זמן הכנה 45 דקות
  • רמת קושי קל
  • בשרי

מרכיבים:

  • לפרגיות:
  • 3 סטייק פרגית (600 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 כפית מיונז
  • 1 כפית דבש
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית פפריקה חריפה או מתוקה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • לבשרים:
  • 2 נתחי אנטריקוט - סטייק עגלה (500 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 2 צלעות כבש (400 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 3 "נשנושי אסאדו" (400 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי


אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

הכנת הפרגיות:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל רכיבי התיבול עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפרגיות ומצפים אותן היטב במשרה. מניחים להשרייה למשך שעה לפחות במקום מוצל בטמפרטורת החדר - חשוב שהפרגיות ייצלו כשהן לא קרות.

הכנת הבשרים:
2. מורחים את כל נתחי הבשר בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים להשרייה למשך שעה לפחות במקום מוצל בטמפרטורת החדר - חשוב שהם ייצלו כשהם לא קרים.

3. לאחר שהמנגל דולק וחם, מסדרים עליו את הבשרים והפרגיות. את הבשרים צולים למידת עשייה "וול" שאהובה על כולם. איך יודעים מתי להפוך את הסטייקים? ברגע שהם מתחילים "להזיע" ולהגיר נוזלים מלמעלה, הופכים אותם להשחמה יפה גם מהצד השני.לעומתם, את הפרגיות צולים למידת עשייה "וול דאן" במשך 3-5 דקות מכל צד (תלוי בחום האש ועובי הנתח).


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.