מתכוני וידיאו

אושפלאו - תבשיל בוכרי נהדר שמשלב אורז, ירקות ונתחי בשר עסיסיים. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת אושפלאו אסאדו מושלם של וול דאן

  • זמן הכנה 40 דקות
  • רמת קושי בינוני
  • בשרי

מרכיבים:

  • 1.5 ק"ג בשר אסאדו מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 4 כוסות אורז (700 גרם) - הכוסות נמדדות בחד"פ לשתייה חמה
  • 4 בצלים גדולים, קצוצים דק דק
  • 3 גזרים, פרוסים לאצבעות
  • צרור גבעולי סלרי, קצוץ
  • ראש שום שלם, שטוף היטב
  • 2-3 כפות שמן
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים לסיר את נתחי הבשר והתבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות. חשוב להשתמש ב-4 בצלים כיוון שכל הנוזלים בתבשיל מגיעים מהם. האסאדו מתבשל בנוזלים של הבצל ומקבל טעם נהדר.

3. מוסיפים לסיר את הגזר והסלרי ומבשלים במשך 30 דקות. 

4. מוסיפים את האורז, יוצקים מעל 4 כוסות מים חמים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות נוספות. מכבים את האש, ממתינים 10 דקות ורק אז מסירים את המכסה.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.