מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים לסיר את נתחי הבשר והתבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות. חשוב להשתמש ב-4 בצלים כיוון שכל הנוזלים בתבשיל מגיעים מהם. האסאדו מתבשל בנוזלים של הבצל ומקבל טעם נהדר.
3. מוסיפים לסיר את הגזר והסלרי ומבשלים במשך 30 דקות.
4. מוסיפים את האורז, יוצקים מעל 4 כוסות מים חמים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות נוספות. מכבים את האש, ממתינים 10 דקות ורק אז מסירים את המכסה.