מתכוני וידיאו

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת רול בשר מושלם: נתח אנטריקוט משובח של 'וול דאן', פרוס לרצועות דקות, מוקפץ עם פטריות ובצל, עטוף ברוטב ממכר ומגולגל בטורטייה. יאמי!

  • זמן הכנה 20 דקות
  • רמת קושי קל
  • בשרי

מרכיבים(4 מנות):

  • 300 גרם נתח אנטריקוט מרשת קצביות 'וול דאן', פרוס לרצועות דקות
  • 6-7 פטריות, פרוסות
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 2-3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית פלפל צ'ילי חריף גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן
  • 6 טורטיות בינוניות

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את הפטריות מטגנים במשך דקה ומתבלים בפלפל שחור, פלפל צ'ילי חריף גרוס ומלח.

2. מוסיפים את רצועות הבשר, יוצקים מעל רוטב צ'ילי וטריאקי ומקפיצים במשך 3-4 דקות. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומכבים את האש.

3. מחלקים את תערובת הבשר בין הטורטיות, מגלגלים וצורבים אותן מכל צד במחבת יבשה לקבלת רול קריספי. מגישים מיד.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.