מתכוני וידיאו
במקום שמן, אנחנו מטגנים את השווארמה בשומן כבש מובחר מסוג ליה שמתאים במיוחד לצריבת הבשר על מחבת, אבל השוס האמיתי שאנחנו לא צריכים לעבוד קשה, לתבל ולחתוך את בשר ההודו מאפס - כי ברשת קצביות 'וול דאן' יש נתחי הודו מוכנים לשווארמה, חתוכים ומתובלים, וכל מה שנשאר לנו לעשות זה רק לצרוב אותם קלות עם ירקות, לגלגל בטורטיה וליהנות מבוריטו שווארמה סופר עסיסי.
1. מחממים מחבת יבשה וגדולה על אש בינונית וצורבים את השומן במשך דקה.
2. מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל החריף ומטגנים תוך ערבוב קל במשך 6-7 דקות, עד להשחמה.
3. מוסיפים למחבת את נתחי השווארמה המוכנים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
4. מניחים כל טורטיה על נייר אפייה או נייר לעטיפת סנדוויצ'ים. מניחים בנדיבות במרכז התחתון של כל טורטיה מתערובת השווארמה, מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים לבוריטו מהודק. חוצים באמצע ומגישים מיד, חם, עם טחינה טובה בצד.