מתכוני וידיאו

מושלם בין אוכל מרחובות המזרח התיכון לשווקים של מקסיקו, והתוצאה צבעונית, סופר מהירה להכנה וטעימה במיוחד. אוראל בראל מתקתק שווארמה עם הנתחים המוכנים של וול דאן ומגלגל אותם בטורטיה. טונות של טחינה בצד ואתם מסודרים.


  • זמן הכנה: 40 דקות
  • רמת קושי: קל
  • בשרי

מרכיבים(6 מנות):

  • חבילת נתחי הודו חתוכים לשווארמה של 'וול דאן' (600 גרם)
  • 80 גרם שומן כבש מסוג ליה, חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 פלפל אדום מתוק, קצוץ
  • 1 בצל קטן, קצוץ
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 6 טורטיות בקוטר 26 ס"מ (הגדולות ביותר)
  • טחינה להגשה

אופן ההכנה:

במקום שמן, אנחנו מטגנים את השווארמה בשומן כבש מובחר מסוג ליה שמתאים במיוחד לצריבת הבשר על מחבת, אבל השוס האמיתי שאנחנו לא צריכים לעבוד קשה, לתבל ולחתוך את בשר ההודו מאפס - כי ברשת קצביות 'וול דאן' יש נתחי הודו מוכנים לשווארמה, חתוכים ומתובלים, וכל מה שנשאר לנו לעשות זה רק לצרוב אותם קלות עם ירקות, לגלגל בטורטיה וליהנות מבוריטו שווארמה סופר עסיסי.

1. מחממים מחבת יבשה וגדולה על אש בינונית וצורבים את השומן במשך דקה.

2. מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל החריף ומטגנים תוך ערבוב קל במשך 6-7 דקות, עד להשחמה.

3. מוסיפים למחבת את נתחי השווארמה המוכנים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים היטב ומסירים מהאש.

4. מניחים כל טורטיה על נייר אפייה או נייר לעטיפת סנדוויצ'ים. מניחים בנדיבות במרכז התחתון של כל טורטיה מתערובת השווארמה, מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים לבוריטו מהודק. חוצים באמצע ומגישים מיד, חם, עם טחינה טובה בצד.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.