מתכוני וידיאו
נתח מספר 3 שידוע בשמו האמריקאי "בריסקט" ובעברית - חזה בקר, מיועד לבישול ארוך כדי להתרכך והוא מעניק טעם עמוק ועשיר לכל מנה שתכינו ממנו. במהלך הבישול או הצלייה, הנתח מגיר נוזלים רבים, מה שהופך אותו בסופו של דבר לעסיסי במיוחד.
1. בסיר גדול על אש בינונית, מחממים את השמן, צורבים את נתח הבשר במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים אותו לצלחת נפרדת.
2. מוסיפים לסיר את הבצלים והכרישה, מתבלים בצ'ילי גרוס, פלפל שחור ומלח, יוצקים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הערמונים, מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.
3. מחזירים את נתח הבשר לסיר, מוסיפים 3 כוסות מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות, עד שהבשר רך.