מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. מחממים היטב מחבת פסים ומברישים אותה בשמן. מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים אותן קלות.
2. מוסיפים למחבת את ההמבורגרים וצולים אותם היטב במשך 2-3 דקות מכל צד, עד שהם מקבלים צריבה יפה.
3. חוצים לשניים לחמניית המבורגר, מורחים מעט מיונז או ספייסי מיונז, מניחים מעל פרוסות עגבניה, חסה וכל ירק אהוב אחר, מעליהם מניחים את ההמבורגר ועליו מהבצל המטוגן ושאר תוספות אהובות, סוגרים את החצי השני של הלחמנייה ומגישים מיד לצד צ'יפס ורטבים לטבילה כמו קטשופ, ברביקיו, ספייסי מיונז ואלף האיים.