מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. מבקשים מהקצב לפרוס את הנתח כך שיתאים ללוליפופס.
2. פורשים את נתח הבשר על משטח עבודה נקי. מניחים במרכזו את שומן הכבש, מכסים בנייר אפייה ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים.
3. מתבלים במלח גס ופלפל שחור.
4. מחלקים את מלבן הבשר ל-3 חלקים ומגלגלים כל אחד מהם לרול מהודק.
5. מצמידים את שלושת הרולים זה לזה, נועצים בהם 5 שיפודים ואז חותכים בין השיפודים.
6. צורבים את השיפודים על מנגל / גריל חשמלי / פלנצ'ה לוהטים במשך 3 מכל צד, עד שהשומן מקבל צריבה יפה והבשר משחים.