מתכוני וידיאו
היום נכין לחמעג'ון מושלם - בלי לעבוד קשה. במקום בצק, נלך על בסיס של מלוואח ועליו רוטב מצוין עם בשר טחון טרי משובח של 'וול דאן'.
1. במחבת גדולה על אש בינונית מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את התבלינים ואת הבשר הטחון, מערבבים ומקפיצים יחד עד שהבשר מתפרק, משחים ומצופה היטב.
2. מוסיפים את העגבניות המגורדות ורסק העגבניות, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים והרוטב מסמיך.
3. במקביל, מטגנים את המלוואחים אחד אחרי השני עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה משני הצדדים. מוציאים כל מלוואח לצלחת נפרדת.
4. מחלקים את רוטב הבשר בין המלוואחים, מורחים על החלק העליון, מפזרים מעל צנוברים קלויים, כוסברה קצוצה וזילוף נדיב של טחינה ומגישים מיד.