מתכוני וידיאו

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת מעורב ירושלמי אמיתי מחלקי פנים איכותיים של עופות מקצביית 'וול דאן'. את התערובת העסיסית והטעימה מחלקים בין פיתות חמות ומגישים עם סלט רענן וטחינה טובה

  • זמן הכנה 40 דקות
  • רמת קושי קל
  • פרווה

מרכיבים(4 מנות):

  • 200 גרם כבד עוף צלוי מ-'וול דאן'
  • 200 גרם טחול עוף מ-'וול דאן'
  • 200 גרם פרגיות / פילה עוף מ-'וול דאן'
  • 200 גרם לבבות צלויים מ-'וול דאן'
  • 1 בצל גדול, פרוס לחצאי טבעות  
  • 2-3 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה חריפה או מתוקה
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • 1 כפית שטוחה כמון

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. חותכים לקוביות שוות את כל חלקי העופות.

2. בווק או מחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.בשלב זה אפשר להוסיף את התערובת המוכנה ל-"מעורב ירושלמי" של רשת קצביות 'וול דאן' או להמשיך באופן הבא:

3. מוסיפים את כל התבלינים, מטגנים במשך 30 שניות ואז מוסיפים את כל קוביות חלקי העופות ומקפיצים יחד במשך 5 דקות או עד שהם מבושלים היטב.מגישים חם, בתוך פיתה חמה, לצד סלט עגבניות, חציל מטוגן וטחינה טובה.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.