מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. חותכים לקוביות שוות את כל חלקי העופות.
2. בווק או מחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.בשלב זה אפשר להוסיף את התערובת המוכנה ל-"מעורב ירושלמי" של רשת קצביות 'וול דאן' או להמשיך באופן הבא:
3. מוסיפים את כל התבלינים, מטגנים במשך 30 שניות ואז מוסיפים את כל קוביות חלקי העופות ומקפיצים יחד במשך 5 דקות או עד שהם מבושלים היטב.מגישים חם, בתוך פיתה חמה, לצד סלט עגבניות, חציל מטוגן וטחינה טובה.