מתכוני וידיאו

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת המנה שהכי כיף לאכול: נאגטס! נגיסי עוף שמנמנים וטעימים עטופים בטמפורה פריכה ורכה בו זמנית - ארוחה קלילה וקלה שכולם כולם יאהבו

  • זמן הכנה 40 דקות
  • רמת קושי קל
  • בשרי

מרכיבים:

  • 500 גרם חזה עוף טרי או טחון מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • לטמפורה:
  • 1 ביצה
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כוס סודה
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. במעבד מזון, מניחים את העוף עם המלח, הפלפל השחור והשום הגבישי וטוחנים או שמשתמשים בחזה עוף טחון ומערבבים אותו היטב עם התבלינים.

2. בידיים רטובות, מעצבים קציצות בגודל שווה מחזה העוף הטחון ומסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים את התבנית ומעבירים למקפיא ל-30 דקות, להתייצבות.

3. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקורנפלור והמלח. מוסיפים את הביצה והסודה וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

4. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.

5. מוציאים את הקציצות מהמקפיא, מצפים אותן בבלילה ומטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה. מגישים מיד, חם, עם מטבלים אהובים.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.