מתכוני וידיאו

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת סביצ׳ה טונה אדומה חגיגי עם אבוקדו, צ׳ילי וצנון שמגישים על ברוסקטות פריכות. מנה צבעונית, מרעננת, עשירה וכל כך טעימה שמתאימה לשולחן החג או כצהריים מושלמת בשרב הזה

  • זמן הכנה 30 דקות
  • רמת קושי קל
  • פרווה

מרכיבים(8 מנות):

  • 300 גרם דג טונה אדומה מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 פלפל צ'ילי, קצוץ דק
  • 1 פלפל שושקה, חתוך לקוביות
  • 1 אבוקדו, חתוך לקוביות
  • צרור עירית, קצוצה
  • 2 צנונים, קצוצים דק למקלות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מיונז (לא חובה)
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מיץ מחצי לימון סחוט היטב
  • לברוסקטות:
  • 8 פרוסות לחם פרוס
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. בעזרת רינג קורצים מהלחם עיגולים, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים אותם בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה יפה (משגיחים מקרוב, שלא יישרף). מוציאים ומצננים.

2. חותכים את הטונה האדומה לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את כל הירקות החתוכים, מתבלים ומערבבים בעדינות.

3. להגשה יפה, מניחים את הרינג על כל ברוסקטה מוכנה, ממלאים אותו בסביצ'ה ושולפים אותו בזהירות. מגישים מיד.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.