מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. בעזרת רינג קורצים מהלחם עיגולים, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים אותם בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה יפה (משגיחים מקרוב, שלא יישרף). מוציאים ומצננים.
2. חותכים את הטונה האדומה לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את כל הירקות החתוכים, מתבלים ומערבבים בעדינות.
3. להגשה יפה, מניחים את הרינג על כל ברוסקטה מוכנה, ממלאים אותו בסביצ'ה ושולפים אותו בזהירות. מגישים מיד.