מתכוני וידיאו

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: מהירות, בריאות וטעימות טעימות: מכינים רוטב פסטו מהיר על בסיס בזיליקום - בעלי ומכתש או במעבד מזון, מורחים על הדגים ומשגרים אותם לתנור ל-15-20 דקות. זהו, זה ככה פשוט

  • זמן הכנה 10 דקות
  • רמת קושי קל
  • פרווה

מרכיבים(3 מנות):

  • 3 נתחי סלמון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • צרור עלי בזיליקום
  • 2-3 שיני שום
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 לימון, פרוס
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. בעלי ומכתש או במעבד מזון, כותשים או טוחנים את עלי הבזיליקום, השום, המלח והפלפל השחור, עד לקבלת מרקם משחתי.

2. מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית, כשהעור כלפי מטה. מורחים בנדיבות את הפסטו על הדגים, מזלפים מעל שמן זית ומסדרים על הדגים פרוסות לימון.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.