מתכוני וידיאו

ארוחה קלאסית שכל אחד צריך לדעת להכין: חותכים את הירקות לקוביות גדולות, מפזרים אותן בשכבה אחת בתבנית, מסדרים מעל את העופות וזזים לשנ"צ של שעה וחצי. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב

  • זמן הכנה 15 דקות
  • רמת קושי קל
  • בשרי

מרכיבים:

  • 6 שוקי עוף מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 4 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 1 בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 3 עגבניות, חתוכות לרבעים
  • 1 בצל סגול גדול, חתוך גס
  • 3-4 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סילאן גריל
  • 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית תערובת מזרחית לגריל
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את כל הירקות בשכבה אחת.

2. מסדרים מעל הירקות את שוקי העוף.

3. בכלי קטן, מערבבים היטב את התבלינים עם השמן והסילאן ויוצקים על העופות והירקות באופן שווה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במצב רגיל (פס עליון ותחתון) במשך שעה וחצי.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.