מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומניחים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את השמן הצמחי ומטגנים את העוף במשך 2 דקות מכל צד, עד שהוא מבושל היטב ומוציאים לצלחת.
3. מוסיפים למחבת את הגזר, מטגנים עד לריכוך והשחמה קלה ואז מוסיפים את הפלפלים, הכרוב והפטריות. יוצקים פנימה את שמן השומשום, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הסילאן והטריאקי ומקפיצים הכל יחד במשך 2-3 דקות.
4. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים גם את הפסטה המבושלת, מערבבים במרץ ומכבים את האש. ממתינים 5 דקות לספיגת טעמים טובה ומגישים.