מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים עם כף מלח. מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה. לאחר הבישול, מסננים את הפסטה ושומרים בצד 1/2 כוס ממי הבישול.
2. במחבת רחבה, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות, התבלינים ו-1/2 כוס ממי בישול הספגטי. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מתמיד במשך 7-10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
3. מחזירים את הספגטי לסיר, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב במשך 3 דקות, לספיגת טעמים טובה.
4. במקביל, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השניצלונים עד להשחמה יפה משני הצדדים.