מתכוני וידיאו
1. בתבנית גדולה, מניחים את הקמח, מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור וכף פפריקה ומערבבים היטב. מצפים את נתחי הבשר בתערובת הקמח משני הצדדים.
2. בסיר רחב בעל דפנות עבות שמתאים לתבשיל קדירה ארוך, מחממים את שמן הזית, מוסיפים את נתחי הבשר, צורבים אותם במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת.
3. מוסיפים לסיר את כל הירקות החתוכים, פלפל אנגלי, כפית מלח שטוחה, צ'ילי קצוץ, כף פפריקה, סילאן, רסק עגבניות, עלי סלרי ואת תפוחי האדמה שלמים בקליפתם (שוטפים היטב לפני). מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות, כך שהירקות יהיו מצופים בתבלינים וצרובים קלות.
4. יוצקים לסיר את היין, מצמצמים מעט את הנוזלים ואז מניחים את נתחי הבשר על הירקות. מסדרים עליהם את עלי הדפנה, ענף התימין וענפי המרווה, יוצקים על הכל את ציר הירקות או מים עם אבקת מרק ו-180 מ"ל מים חמים. הנוזלים צריכים להגיע לגובה הבשר ולכסות אותו מעט.
5. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה במשך 3-4 שעות, עד שהבשר ממש מתפרק מהעצם והירקות רכים. חשוב לערבב את התבשיל במהלך הבישול ואף לטעום ולשפר את התיבול, אם צריך.