מתכוני וידיאו

חוששים להכין קרפצ'יו בבית? בטוחים שזאת מנת גורמה שאין סיכוי שתצליחו איתה ובטח לא בפחות מ-20 דקות? לא עוד! אנחנו כאן כדי לנפץ סטיגמות. עוד היום תכינו קרפצ'יו משגע לגמרי בעצמכם

 

מה צריך?

100 גרם בשר פרוס דק לקרפצ'יו מרשת קצביות 'וול דאן' - הקצב ידאג לכם לפרוסות דקות בעובי של דף נייר, רק תבקשו

1 כפית שמן זית, מיץ מחצי לימון סחוט היטב, קורט מלח גס, 10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים, 3 צנוניות חצויות ופרוסות, 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ, 1 כף סילאן או 1 כף רוטב  חומץ בלסמי מרוכז

להגשה: בגט או לחם איכותי אחר 

איך מכינים?

1. מרפדים צלחת גדולה עם פרוסות הבקר הדקות, כך שהן יכסו בשכבה אחת דקה את כל שטח הצלחת.

2. מורחים את הבשר בשמן זית, יוצקים מיץ לימון ומתבלים במלח גס. מפזרים מעל את העגבניות, הצנוניות והבצל הירוק ומזלפים על הכל סילאן או רוטב חומץ בלסמי.

3. במקביל, מסדרים את פרוסות הבגט / הלחם בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שהן משחימות. מוציאים ומצננים קלות. על כל ברוסקטה (פרוסה קלויה), מניחים מהקרפצ'יו ונהנים מהביס המושלם בעולם.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.