מתכוני וידיאו

ארוחה מהירה ומזינה שכולם יאהבו: שניצל עוף איכותי של 'וול דאן' שמגיע מוכן עם ציפוי פריך בסגנון אמריקאי, חתוך לרצועות שמוקפצות ברוטב פטריות מושלם ופסטה רחבה ועסיסית שסופגת את כל הטוב הזה. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב

  • זמן הכנה 30 דקות
  • רמת קושי קל
  • בשרי

מרכיבים(4 מנות):

  • 4-5 שניצלים אמריקאיים של רשת קצביות 'וול דאן', חתוכים לרצועות דקות
  • 300 גרם פסטה רחבה וארוכה, כמו פפרדלה 
  • 1 כפית מלח לבישול הפסטה
  • 1 כף שמן זית
  • 6-7 פטריות טריות, פרוסות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4-5 כפות רוטב ברביקיו מעושן

אופן ההכנה:

קבלו מוצר מעולה שחוסך זמן יקר: במקום לעמוד לחתוך, לדפוק ולצפות שניצלים, ל'וול דאן' יש "שניצל אמריקאי" - נתחי חזה עוף איכותיים שמגיעים מוכנים עם ציפוי פריך. במקום סתם לטגן את השניצלים, נחתוך אותם לרצועות נקפיץ קלות ברוטב ברביקיו מעושן עם פטריות, נוסיף פסטה רחבה ועסיסית שתספוג היטב את הרוטב ויש לכם ארוחה מושלמת בחצי שעה. 

1. מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים עם כפית מלח לפי מספר הדקות שמצוין על האריזה, פחות דקה אחת, למצב עשייה 'אל דנטה', כך שהפסטה לא רכה מדי - היא תמשיך להתבשל מאוחר יותר עם השניצלים. מסננים את הפסטה ושומרים בצד 1/2 כוס ממי הבישול.

2. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום במשך דקה. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הפטריות, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו ומערבבים היטב.

3. מוסיפים לסיר את רצועות השניצלים, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 2 דקות עד שהרצועות מצופות ברוטב. 

4. מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, יוצקים מעל 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.