מתכוני וידיאו

אוראל בראל מכין דגי אמנון שלמים, טריים ואיכותיים של 'וול דאן' אפויים בתנור עם "סלט" עשבי תיבול, שום, פלפלים ושמן זית. מדריך וידאו ומתכון ממכר לדג מדהים, צבעוני וטעים טעים שאתם עומדים להכין שוב ושוב.


  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קל
  • פרווה

מרכיבים:

  • 2 דגי אמנון (מושט) שלמים של רשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח גס / לימון להשריית הדגים
  • 1 פלפל צהוב, קצוץ
  • 1 פלפל שושקה (פלפל מתוק), קצוץ
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • 5-6 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כפית כורכום
  • קורט פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 3-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

בחרתי בדגי אמנון שלמים של רשת הקצביות 'וול דאן', דגים נקיים, טריים ויפים מתוך המבחר הגדול שיש בחנויות הרשת שמתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. כלל הנתחים, הדגים, העופות והבשרים בוול דאן נבחרים בקפידה, מה שמתבטא כמובן בטעמם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.לתוצאה מושלמת, תיבלתי את המרינדה בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

1. משרים את הדגים במלח גס או בלימון במשך 10 דקות ושוטפים היטב.

2. מבצעים 3 חיתוכים אלכסוניים לרוחב הדגים, כדי שהם יצלו טוב יותר בתנור.

3. בקערה גדולה, מערבבים את הפלפלים, הכוסברה, השום, התבלינים ושמן הזית.

4. מניחים את הדגים בתבנית, ממלאים בבטן הדגים מחצית מכמות המרינדה ומפזרים מעל את המחצית הנותרת.5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות. מגישים עם פלחי לימון.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.