מתכוני וידיאו

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שניצל עם נתחי חזה עוף נהדרים של 'וול דאן' ו-2 טיפים חשובים שיוציאו אותו באיזון מושלם: סופר רך ועסיסי מבפנים וקריספי מבחוץ

  • זמן הכנה 40 דקות
  • רמת קושי קל
  • בשרי

מרכיבים:

  • 500 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 2 ביצים
  • 300 גרם קמח מצה גס
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר. 

1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם טריאקי, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את נתחי העוף, מערבבים אותם כך שיצופו היטב בתערובת, מכסים את הקערה ומניחים במקום מוצל וקריר להשרייה במשך שעה לפחות - כך יתקבל שניצל עסיסי ורך במיוחד מבפנים וטעמי הבלילה יספגו בו היטב.

2. מניחים קמח מצה בקערה גדולה ובמקביל מחממים בסיר רחב שמן לטיגון עמוק.

3. ביד אחת אוחזים בנתח שניצל, מניחים אותו בקערת קמח המצה, מצפים בנדיבות ועם האצבעות מהדקים את הציפוי לנתח ומשטחים קצת את הנתח. מסדרים בערימה את כל הנתחים המצופים.

4. מטגנים בקבוצות בשמן רותח במשך 1-2 דקות מכל צד עד להשחמה יפה ומוציאים לרשת או נייר סופג - ככל שהשניצל יגיר יותר שמן, הוא יהיה יותר פריך מבחוץ.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.