מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים.
2. מסננים את המים מהסיר, מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח, פלפל שחור ושמן זית ומועכים לפירה.
3. בין 2 ניירות אפייה, משטחים דק דק את נתחי חזה העוף.
4. מניחים מהפירה על נתח חזה עוף, מכסים עם נתח נוסף ומצפים היטב בקמח.
5. טורפים את הביצים עם החרדל, מלח ופלפל שחור, טובלים בהם את השניצל הממולא, מצפים היטב בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק וחם במשך 1-2 דקות מכל צד, עד לקבלת גוון זהוב-שחום יפה.