מתכוני וידיאו

אוראל בראל מארגן אתכם עם שקשוקה פיקנטית מושלמת כמו שרק הוא יודע. השקשוקה משודרגת עם נקניקיות מרגז חריפות וטעימות של 'וול דאן' ואתם כל כך עומדים להתמכר אליה ולהכין אותה שוב ושוב. באחריות. מדריך וידאו שלב אחר שלב

  • זמן הכנה 30 דקות
  • רמת קושי קל
  • בשרי

מרכיבים:

  • 1 חבילת נקניקיות מרגז של 'וול דאן'
  • 5-6 עגבניות, מגורדות
  • 1/2 פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות
  • 7-8 ביצים
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/2 פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 1 כף פפריקה מרוקאית
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

אין דרך טעימה יותר מלשדרג את השקשוקה הקלאסית עם נקניקיות מרגז חריפות וטעימות של 'וול דאן'. פיתות טריות, חומוס וסלט קצוץ טוב בצד - וסגרתם ארוחה מושלמת בחצי שעה. 

1. חותכים את הנקניקיות לחתיכות שוות.

2. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הגמבה במשך דקה. מתבלים בפלפל שחור ופפריקה ומערבבים במשך 30 שניות.

3. מוסיפים את השום והפלפל החריף, מערבבים ומטגנים במשך 30 שניות.

4. מוסיפים את העגבניות, מערבבים קלות, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 10-15 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.

5. מוסיפים את הביצים אחת אחת, מתבלים אותן במעט מלח ופלפל שחור, מפזרים את הכוסברה על הכל, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 2-3 דקות.מגישים מיד, חם, עם פיתות, חומוס וסלט ירקות קצוץ טוב.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.