מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותם במשך 2 דקות מכל צד.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה ועגבניות השרי, מתבלים, ממתינים דקה ויוצקים על הכל 1/2 1 כוסות מים. מפזרים מעל את הפטרוזיליה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה במשך 3 שעות. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים בסיר ומוסיפים מים, אם צריך.