מתכוני וידיאו
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. מניחים את הריאות בסיר גדול (הן מכפילות את הנפח שלהן בבישול), מכסים במים עד גובה הבשר ומוסיפים את החומץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מקפים את הקצף שעולה על פני המים ואז מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך שעה וחצי.
2. לאחר הבישול, מוציאים את הריאות לקרש חיתוך לצינון. בעזרת סכין טובה, מנקים את הנתח ומסירים את הקרום והגידים. שוטפים את הנתח היטב וחותכים לקוביות.הכנת הרוטב:
3. בסיר רחב וגדול, מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות השום והפלפלים המיובשים עד להזהבה קלה.
4. מתבלים במלח, פפריקה חריפה, כמון, פפריקה מתוקה וכורכום, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים במשך 2-3 דקות.
5. מוסיפים את גרגירי החומוס, יוצקים לסיר מים עד גובה הבשר ואם רוצים, גם כף אבקת מרק איכותית. מכסים את הסיר ומבשלים על נמוכה במשך 30-40 דקות.מגישים חם לצד פירה תפוחי אדמה או אורז.